Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret, Menajerimi Ara ve Arıza reytingleri ile şaşırttı! Hercai yeni gününde bir iyi bir kötü!

Kefaret, Menajerimi Ara ve Arıza reytingleri ile şaşırttı! Hercai yeni gününde bir iyi bir kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları artık reytingler konusunda Survivor 2021 yarışmasını da dikkate almak şart. Dizilerin durumlarını değiştiren bir etkiye sahip olan Survivor heyecanı yeniden başladı ve izleyicilerin bir bölümü de tv8 ekranına kaydı. 10 Ocak Pazar akşamı da Survivor’ın gelişi bazı yapımları etkiledi.

Survivor dün akşam hem total hem de ABC1 gruplarında birinci olurken, AB’de Fox Ana Haberin ardından ikinci sırada bulunuyor. Peki dizilerin durumu ne? Total grubunda en iyi reytingleri Arıza aldı ve günü 3. sırada bitirdi. AB’de ise Menajerimi Ara çok iyi bir yükseliş ile bu grupta en çok izlenen dizi oldu.ABC1 grubunda ise Kefaret 4. sırada ve bu kategoride günün en çok izlenen dizisi oldu.

Survivor’ın gelişinin dizileri çok fazla etkilemediğini belirtelim. Kefaret dizisi Fox TV ekranında 4-5 arası reytingler alıyor ve yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin total ve ABC1’de 6’ya yaklaştığını da görüyoruz.

Kefaret, Menajerimi Ara ve Arıza reytingleri ile şaşırttı! Hercai yeni gününde bir iyi bir kötü! 3

Arıza dizisi de total ve ABC1’de iyi ama AB grubunda bir düşüş yaşadı. yine de Show TV dizisinin pazar akşamlarının iddialı bir yapımı olduğu gerçeği değişmedi.

Menajerimi Ara ise geçen haftaya göre totalde düşüş yaşasa da AB ve ABC1’de iyi yükselişler gördü. Star TV dizisinin de bu haftayı iyi kapattığını söyleyebiliriz.

TRT1 ekranlarında yayınlanan absürt komedi dizisi Tövbeler Olsun, istikrarlı bir şekilde izleyici kitlesini artırıyor ve bu durum her geçen hafta daha belirgin bir hale geliyor.

Kefaret, Menajerimi Ara ve Arıza reytingleri ile şaşırttı! Hercai yeni gününde bir iyi bir kötü! 4

Gelelim pazar akşamlarına alınan Hercai dizisine… Atv büyük bir hata mı yaptı? İşte bu soru soruluyor. Çünkü yeni gününde Hercai’de bir düşüş var. AB’de çok düşük olan dizi, sadece totalde 5’e yaklaşan reytingi ile günü 7. sırada tamamladı. Totalde gayet iyi durumda olan dizinin AB’de 24. olması çok şaşırtıcı bir durum. Dizi, ABC1’de günü 13. bitirdi. Hemen not edelim, dizinin 53. bölümünün reytingleri 54. bölümden tüm kategorilerde çok çok daha iyiydi. Total ve ABC1’de Hercai’nin ciddi bir gerileme yaşaması, yeni günün pek de hayırlı olmadığını göstermiş oldu.

Hercai’nin gün değişikliğinin aslında çok da olumlu olmadığı bu tablodan anlaşılıyor.

İşte 10 Ocak Pazar günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Kefaret, Menajerimi Ara ve Arıza reytingleri ile şaşırttı! Hercai yeni gününde bir iyi bir kötü! 5