Ana sayfa Dizi Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru, Gönül Dağı ve Teşkilat dizisi hayranlarına yeni yıl şoku!

Kıbrıs Zafere Doğru, Gönül Dağı ve Teşkilat dizisi hayranlarına yeni yıl şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizileri ara veriyor… Cuma akşamları yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 31 Aralık Cuma akşamı ekrandaki yerini alamayacak. TRT1’de Seksenler Yılbaşı Özel programı izleyicilerle buluşacak.

Yeni yılın ilk gününde Gönül Dağı dizisi hayranları da büyük şok yaşayacak. 1 Ocak 2022 tarihinde Gönül Dağı dizisini ekranda bekleyenler aradıklarını bulamayacak. Diziye gelecek hafta ara verilecek. 46. bölümün 8 Ocak’ta ekrana gelmesi bekleniyor. Gönül Dağı dizisi yerine Büyükbaba ile Savaş isimli yabancı bir sinema filminin yayınlanacağı duyuruldu.

TRT1’in gelecek hafta için duyurduğu yayın planında 2 Ocak Pazar günü için de önemli bir değişiklik var. Teşkilat dizisi de ara veriyor. Dizinin 29. bölümünün 9 Ocak Pazar günü yayınlanması bekleniyor… Gelecek hafta 3 önemli TRT1 dizisi yeni yıl sebebiyle ekranda olmayacak.

Bu sezon TRT1 dizileri geçen sezon olduğunu yine büyük bir çıkış yaptı. Dizi hayranları için de özellikle Gönül Dağı ve Teşkilat bağımlılık yaptı. Bu iki dizinin gelecek hafta yayınlanmayacak olması hayranları üzecektir.

Ancak yılbaşında izleyici oranlarının düşük seyrettiği ve reytinglerin de ciddi bir şekilde düşme tehlikesine karşı böyle bir adım atıldığı tahmin ediliyor.

Bu hafta ise; Kıbrıs Zafere Doğru 20. bölümüyle 24 Aralık Cuma günü yayında olacak. Gönül Dağı dizisi ise 25 Aralık Cumartesi günü 45. bölümüyle ekrana gelecek. Teşkilat dizisi de 26 Aralık Pazar günü 28. bölümüyle yine izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak.