Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez dizisinin büyük planı! Pilot ve Duygu rol çalacak!

Kimse Bilmez dizisinin büyük planı! Pilot ve Duygu rol çalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kimse Bilmez dizisi, 9 Temmuz akşamı 5. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerindeki dizinin gidişatı memnun edici.

Kimse Bilmez dizisinde izleyiciler en çok da Pilot ile Duygu arasındaki duygusal yakınlığa odaklandı. Hapse düşen Pilot’u ziyarete gelen Duygu duydukları karşısında afallıyor. Pilot, Duygu’ya ona karşı hisleri olduğunu hissettiriyor.

İzleyiciler de en çok bu ikili arasında nasıl bir yakınlaşma yaşanacağını merak ediyor. Zira dizinin en çok dikkat çeken 2 karakteri olmayı başardılar.

Kimse Bilmez izleyicileri Pilot ve Duygu aşkını da şimdiden kabullendi ve bunu izlemek istediklerini sosyal medyadan belirtiyor. Anlaşılan yapımcı ve senaryo ekibi de sosyal medya yorumlarına bir hayli önem vermekte. Zira dizinin izleyicileri Pilot sahnelerinin fazlalaşmasını istedi, ayrıca Duygu ile yakınlaşmaları da talep edildi. Şimdi bunlar bir bir yapılıyor. Duygu ve Pilot başrollerden rol çalacaklar ve sahneleri daha da artacak. Görünüş o yönde…

Pilot karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal ile Duygu’yu oynayan Zeynep Elçin’e de sosyal medyada övgü dolu çok fazla mesaj paylaşılmakta.

Dizinin 6. yeni bölümü ise 16 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak. 6. bölümden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.