Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

tarafından ker_def

kiralik4

*Allah’ım sen ki tüm kainatı yarattın, bunlar sen için hiçbir şey değil. Ne olur şu İz’i başımızdan al, bunlar senin için ne ki.
Kıza çekil dersin, çekilmez. İtersin, hacıyatmaz gibi geri seker. Gönderirsin, geri gelir. E suç kimin? Türkiye’de bu işi bilen başka hiçkimse yokmuş gibi bu kadını çağıran Ömer’in. Bebeyim sen deli misin çılgın mı? Bir de gülümseyerek, 004 numaralı ses tonunla ”seeeeerseri” falan diyorsun. Ben şimdi seni bir sersemleticem de işte elin sakat. Yoksa kapışırız yani. Zibidi.

*İticiler bir idi iki oldu. Kardeş git diyorsun, almıyorum ne satıyorsan diyorsun, güvenliiiiiik seküritiiiiii diye bağırıyorsun ama duyan yok. Topuz yine iş başında. Ama bu defa Defne pulunu yutmuş balık gibi kalakalmadı öyle. Ha kovdu gitmediiii, işim olmaz senle dedi gitmedi, o ayrı. Bu adamın sadece Defne’yle konuşmalarını izlesek fena adam değil deriz. Yahu adam gitmiş kızı Ömer’e ispiklemiş, şimdi de gelip konuşmaya çalışıyor. Defne’yi kendi şirketine aldıramazsın diye, Defne’nin çalıştığı şirketi mi aldın ne yaptın? Senin topuzların ekrandan ağzımıza giriyordu, evine geldim bir kahveni içtim diye susuyorum be.