Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

tarafından ker_def

kiralik5

*Kapışma Yasemin ve Passionis arasında değil, Defne ve Ömer arasında olunca bu tarz ilginçlikler de yaşanabiliyor demek ki. Defne ki Ömer’e sonsuz bir saygı duyardı, hep hayranlıkla bakardı, şimdi karşısına geçip ”seni yeneceeeğm olm” diyebiliyor. Cüncor yarim, karşındaki adam Cin Ali çizmiyor ya hani, sakin ol o kalemi yere indir hemen…
586797 senedir görmediğimiz ortak alanı şimdi gördük ilk kez. Keşke daha önce de gösterilmiş olsaydı da bu kadar garipsemeseydik. Bizim bildiğimiz tek bir ortak alan var: asansör. Neyse biraz da burada kapışsınlar bakalım. Zira Ömer de ben seni yerim konkurda diyor, Defne de.

Kendi kendiyle gurur duyup ağlayan bir Koray Sargın! Sen o kadar mükemmel bir ruh hastasısın ki, gerçek hayatta var olman ve besties olmamız için neler vermezdim. 2015’in adamı: Koray Sargın. The Değişik.
Yasemin bu kadar istemese çekilecek gibi değil, sis makinesi istiyor adam şirkete gelmek için. Keşke iki şirkette birden çalışsan Koray. Koray keşke haftada 10 saat sadece senin olduğun bir dizi falan çekilse. Dizi bittikten sonra Spin-off istiyoruz sayın yetkili. Tipe bak, balım ya.