Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

Kiralık Aşk dizisinde Defne ile Ömer’in halleri çok entresan

tarafından ker_def

kiralik1

Kiralik Aşk dizisiyle ilgili yorum yazısı:

Pelin Arslan – ekranella

”Ömer Samsa bir sabah bunaltıcı düşlerden uyandığında, kendini dev bir şaşkın ördek yavrusuna dönüşmüş bir halde buldu.”
O gün Ömer için zor başlamıştı. Çok özlediği cincır sevgilisinin turuncu mu kızıl mı güneş parçacığı mı karar veremediği saçlarını bir başka kadında görüp mahvolmuş, kalbi moleküllere ayrılmıştı. Eski sevgilisi her ne kadar unutulduğunu, tarihe gömüldüğünü sansa da Ömer Samsa, onu görebilmek için can atıyordu. Ve bu büyük tesadüfe normalde çok kızabilcekken pamuk gibi olmuş, bir anda şaşkınlığı pullu halay mendilli bir Lorke’ye dönüşmüştü.
*Eveeeeeeet hırsından, sinirinden menapoz+andropoz+ergenlik üçlüsünü aynı anda yaşayan biri gibi davranan Ömer nasıl da indirdi yelkenleri suya. Aklından sadece ve sadece karşılaşabilecekleri bütün ortak alanlar, asansör falan geçiyor o esnada. En kötü ”komşu komşunun libidosuna muhtaçtır” der bir kat aşağı iniveririm diyor. Peki Defne? Kız resmen öyle bir kurulmuş ki, ipini çekip bıraksan titreye titreye gidecek civciv gibi. Yavrum kıyamam o da sevilmiyor, unutuldu falan sanıyor.