Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta sevmeyi bilen adam ile sevilmeyi öğrenen kadın

Kiralık Aşk’ta sevmeyi bilen adam ile sevilmeyi öğrenen kadın

tarafından ker_def

kiralık2

Anneannenin evden ayrılmadan torununu birçok konuda uyarmasıyla hepimiz kendimizi ve bize bu nasihatleri veren aile büyüklerimizi, annelerimizi gördük. Başkasının mutluluğu ile delicesine mutlu olan bir Şükrü Abi gördük.

Ve her şeyden de önemlisi birbirlerini seven, birbiri için emek veren, koruyup kollayan insanları gördük. Teşekkürler Kiralık Aşk bize tüm bu güzellikleri gösterdiğin, yaşattığın için… Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bunlara ek olarak, Barış Arduç ve Elçin Sangu’ya ayrı bir paragrafta değinmek istedim. Karakteri bu kadar güzel giydiğiniz için, Defne Ömer hikayesine bu kadar çok inandığınız için teşekkürler. Her hafta dünyanın sahip olduğu en güzel iki varlığa bakıyormuş hissi uyandıran görsel uyumunuz ile gözlerimizden kalpler fışkıra fışkıra sizleri izliyoruz. Çevremde bazı arkadaşlarım kendilerine nazar değebileceğine inanıyorlar sevgilileriyle birlikte, ben de onlara diyorum ki: “Buyrun bakın! Bu iki insan varken başka da kimselere nazar değmez meraklanmayın.” maşallahlar, subhanallahlar, nazar boncukları falanlar filanlar…

Burcu Su- ranini.tv