Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk’ta sevmeyi bilen adam ile sevilmeyi öğrenen kadın

Kiralık Aşk’ta sevmeyi bilen adam ile sevilmeyi öğrenen kadın

tarafından ker_def

kiralıkaşk17

Defne Allah rızası için böyle sakin kalabilmeyi nasıl başarıyorsun ?“Bozma.” derken kendinde miydin bebeğim? Hayır farkında olarak mı yapıyorsun bilmiyorum ama Neriman’ın sana verdiği tüyoları tek tek uyguluyorsun, Ömer gibi übermensch bir varlığı, hem baştan çıkarıp hem kendini sakınıyorsun, öptürmüyorsun ya işte seni bir adım önümüzde tutan etkenin bu olduğunu düşünüyorum. Hayır, senin yerinde olup da 5-6 tane ruj tüketecek insanlar var ama insanlar peluş ayılarına sarıladursun, sen Ömer İplikçi’ye sarılıyorsun. Adaletin bu mu dünya!!! (Kıskandığımı da nerden çıkardınız?)

Defne’ye ilişki nasıl yürütülür dersi vermeyi planlıyordum ama bu haftadan sonra vazgeçtim. Defne bir kurs açsa da tüm arkadaş çevremle gelip katılsam. Hepimiz Defne Topal’ın askerleriyiz artık…

Bu arada öpüşmek için sözleşen ilk çiftsiniz, birinçsiniz… Sizi çokça sevdiğimi söylemiştim sanıyorum. Gerçi bir tek ben değil sizi gören her canlı aşık oluyor ya size o resepsiyon sahnesinde edilen iltifatlar iç sesim gibiydi. Deniz’in Defne ile dansına sinirlenen ama beyefendiliğini koruyup hem Defne’yi hem kendini zor duruma düşürmeyen Ömer candır. Defne’nin, Ömer’in bakışlarından tedirgin olup dansı yarıda kesmesi de candır tabii ki; bakışarak anlaşan çiftlere bayılırım. Neyse ki sonunda Deniz Tramba’nın kim olduğunu öğrendi Defne. Bu cephede çok fazla aksiyon kokuları alıyorum ve heyecanla bekliyorum.