Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi dizisi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Kiraz Mevsimi dizisi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

tarafından ker_def

nilperi-sahinkaya1

● Galiba yaşın ve Balık burcu olmanın getirdiği bir durum bu (kahkahalar). Sanki bir şeyleri kaçırıyormuş ve içinde dışarı çıkmayı bekleyen bir şey varmış gibi hissediyorsun.
Evet, kesinlikle! Dokuz yaşımdayken annem babam beni bir operete götürmüştü, sahnede iki âşık birbirine kavuşuyordu. Rengârenk bir dekor, şarkı, oyunculuklar… Herkes çok mutluydu ve ben de o an bu gerçek hayattan çıkıp bir oyuncu olarak orada yaşamak istemiştim. İstediğim oyunculuk muydu yoksa gerçek dünyadan kaçış mıydı bilmiyorum. Galiba 27 yaş krizinde olduğum için bunları düşünüyorum sürekli. Tabii Balık burcu da kişisel bölünmeleriyle ünlü. Kış kesinlikle bizim olayımız değil.

● Peki, oyunculukta nelerden besleniyorsun?
Kesinlikle müzik ve doğa. Beni için çok önemli bir sahneye girmeden ya da o sahneye çalışmadan önce ona uygun müzikler dinlerim genelde. Enstrümantal müzikleri tercih ediyorum. Ben genelde hep kulaklığımla gezen bir insanım, müzik sürekli hayatımda. Beni çok besliyor. Genelde film müzikleri dinliyorum. Sonbahar, görüntü ve doğa açısından çok güzel ve beni besliyor. Oturup doğayı izlemeyi, yürümeyi çok seviyorum. Doğa her zaman bana ilham veriyor.