Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi’nin ekmeğini en çok Dolunay’ın güzeli Özge Gürel yedi!

Kiraz Mevsimi’nin ekmeğini en çok Dolunay’ın güzeli Özge Gürel yedi!

tarafından ker_def

Kiraz Mevsimi'nin ekmeğini en çok Dolunay'ın güzeli Özge Gürel yedi! 7

Nazlı bir günlüğüne senin hayatına konuk olsa hangi yanını “süper güç” olarak görüp kendisinde olmasını ister? Aynı şey senin için geçerli olsa sen neyi seçerdin?

Nazlı’nın ihtiyacı olan şey Özge’nin netliği, Özge’ninse Nazlı’nın sabrına ve toleransına ihtiyacı var.

Yaş, cinsiyet vb. durumları bir kenara bırak; Dolunay ekibinden biri karakterini canlandıracak. Kimi Nazlı olarak görmek isterdin? Sen hangi karakteri canlandırırdın?

Kesinlikle Necip Memili muazzam bir Nazlı çıkarırdı ortaya (gülüyor.) Ben de sanırım Hakan (Necip Memili) veya Tarık’ı (Berk Yaygın) oynamak isterdim.

Dizinin izleyicisi olarak özellikle Hakan Kurtaş ile olan sahnelerinde sanki bir koreografi oluşturuyorsunuz ve onu sahneliyorsunuz. Birbirinizden öğrendiğiniz ve cebinize attığınız bir şeyler var mı oyunculuğa dair?

Hakan öncelikle çok özel bir insan ve iyi bir dost. Öğrenmeye çok aç ve de öğretmekte korkusuz insanlarız ikimiz de. Provada aklıma gelmeyen bir şeyi sahnede yapmaktan çekinmiyorum. Çünkü onu hemen alacağını biliyorum. Onun için de aynı durum geçerli sanırım. Sahnelerin sırrı da dürtüsel akışa karşı koymamamızdan kaynaklanıyor olsa gerek.