Ana sayfa Dizi Haberleri Kiraz Mevsimi’nin ekmeğini en çok Dolunay’ın güzeli Özge Gürel yedi!

Kiraz Mevsimi’nin ekmeğini en çok Dolunay’ın güzeli Özge Gürel yedi!

tarafından ker_def

Kiraz Mevsimi'nin ekmeğini en çok Dolunay'ın güzeli Özge Gürel yedi! 7

“Kiraz Mevsimi’nin başarısının en büyük nedeni samimiyetidir hep gözümde.”

Malum yakın zamanda seni 50 First Dates’in uyarlaması İlk Öpücük ile beyazperdede izleyeceğiz. Sinema ve dizi açısından disiplinleri ve sonrasındaki yansımaları göz önünde bulundurduğunda senin nezdinde ne gibi farklılıkları var?
Sanırım sonrasını filmden sonra göreceğim ama öncesinde bir karakterle gün içinde hızlandırılmış bir ilişki kurmak zorunda kalmamak benim için en kıymetlisiydi.

Seninle bir araya gelmişken Kiraz Mevsimi’ni anmazsak topa tutulurum. Zira dizi öyle bir etki yarattı ki globalde, röportajdan önce Dolunay’ın Türkiye’deki yayın gününde İtalya’da yayınlanmasa da orada TT olduğundan bahsettin. Geçmişte İtalya’ya gittin de, orada bu denli bir ilgi olmasını neye bağlıyorsun?

Kiraz Mevsimi’nin başarısının en büyük nedeni samimiyetidir hep benim gözümde. Tertemiz bir enerjisi vardı ve bunun ekrandan izleyiciye geçmemesi imkansızdı. Ayrıca konusu ve işlenen durumlarda çok az geleneksel doneler söz konusuydu. Bu nedenle global olarak anlaşılması kolay bir iş olarak yer etti ve İtalya’da da büyük beğeni kazandı.

Kiraz Mevsimi olmasaydı bugün oyunculuğuna ve kariyerine dair neler eksik olurdu?

Kiraz Mevsimi, benim ve birçoğumuzun okuluydu. O olmasaydı ne olurdu, nasıl olurdu bilmiyorum ama iyi ki olmuş (gülüyor.)