Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Kamyon dizisiyle ekrana dönecek olan Görkem Sevindik’in aklı o dizide kaldı!

Kırmızı Kamyon dizisiyle ekrana dönecek olan Görkem Sevindik’in aklı o dizide kaldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik, uzun süredir medyada yer alan ve hazırlıkları devam eden Kırmızı Kamyon isimli diziyle yakında ekranda olacak. İtfaiyecilerin hikayelerinin anlatıldığı dizi heyecanla beklenirken, Görkem Sevindik’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, dikkat çeken bir etkileşim yaptı.

Bilindiği gibi Görkem Sevindik, bir önceki sezon Ramo dizisinde Boz karakteriyle ekrana gelmişti. Pandemi döneminde dizinin çekimleri dururken, yeni sezonda ise büyük bir sürpriz olmuş ve Boz karakterinin diziden ayrıldığı böylece de Sevindik’in de kadroda artık olmadığı öğrenildi.

Görkem Sevindik’in de bir süredir Kırmızı Kamyon dizisinde başrol oynamaya hazırlandığı biliniyor. Çekimleri süren diziden ilk fotoğraflar da geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Hayranları oyuncuyu yeni dizide görmeyi beklerken Sevindik ise sosyal medyadan Söz dizisinin bir sahnesini paylaştı.

Star TV’de ekrana gelen dizide Keşanlı karakterini oynayan Görkem Sevindik, akıllarda hala o karakterle kaldı ve hayranları tarafından da bu şekilde anılmaya devam ediliyor.

Oyuncunun yaptığı paylaşıma Söz’de birlikte oynadığı Burak Sevinç ve Meriç Aral’dan da yorum geldi.

Kırmızı Kamyon dizisiyle ekrana dönecek olan Görkem Sevindik'in aklı o dizide kaldı! 7

Eğlenceli bir sahne olan paylaşımı izleyenlerle birlikte Burak Sevinç de gülme emojileriyle yanıt veriyor. Takipçilerinden  bazıları, Söz dizisindeki favori sahnelerinden birisi olduğu ifade ederken, oyuncuya övgü dolu mesajlar iletiyorlar.

Keşanlı olarak hitap ettikleri Görkem Sevindik, bu paylaşımıyla kısa sürede 130 bine yakın beğeni aldı.

İşte o sahne…