Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda sürpriz çıkışıyla rakiplere korku saldı! Arka Sokaklar, Hercai, Ramo, Bay Yanlış, Babil’in amansız reyting yarışı!

Kırmızı Oda sürpriz çıkışıyla rakiplere korku saldı! Arka Sokaklar, Hercai, Ramo, Bay Yanlış, Babil’in amansız reyting yarışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları artık reyting yarışında müthiş bir rekabete tanıklık edeceğiz. 15. sezonuna başlayacak olan Arka Sokaklar, yıllardır Kanal D’yi sürükleyen yapımlardan birisi.

Atv’de 3. sezona başlayacak olan Hercai dizisi de kendi kitlesine sahip ve yarışta güçlü yapımlar arasında bulunuyor. Babil ve Ramo da ikinci sezonlarını yaşıyor ve her iki dizinin de hatır sayılır bir izleyici kitlesi var.

Yaz ekranının flaş yapımlarından Bay Yanlış da iddialı ve reytinglerini de son dönemde yükseltmeyi başarmıştı. Ancak bir de Kırmızı Oda gerçeği var. İlk iki bölümü çok iyi başlayan dizinin, Cuma akşamlarının favorisi olabileceği ortaya çıkmıştı. Binnur Kaya ve rol arkadaşları gerçek hayattan esinlenen ve ağır dram içeren diziyle Cuma akşamlarını kapatmak istiyor.

Tabii ki henüz çekimlerin başlamadığı ve 4 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid de Ekim ayında bu yarışa katılacak. Dizinin çekimlerine 21 Eylül tarihinde başlanacağı belirtiliyor.

Sonuç olarak Cuma akşamları artık reyting elde etmek için tüm kanalların büyük bir çaba harcaması şart. Ayrıca izleyici açısından ise birbirinden farklı tercihler yapabilecekleri bir akşam olduğu da görülüyor.