Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda’dan sonra Masumlar Apartmanı da izleyicileri derinden sarstı

Kırmızı Oda’dan sonra Masumlar Apartmanı da izleyicileri derinden sarstı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisi ilk bölümüyle başladı.Psikolojik sorunlar yaşayan insanların aile olma hikayesi olarak özetlenebilecek olan dizi, farklı konsepti ile büyük beğeni topladı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenilerek hikayeleştirilen dizide Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu başrolleri paylaşıyor.

Dizinin yayını ile birlikte sosyal medyada da bir etkileşim dalgası yaşandı.Oyuncuların, karakterlerle uyumunun çok başarılı olduğu daha ilk bölümden hemen dikkatleri çekti.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın oyunculuk yetenekleri ile ön plana çıktığı dizi hakkında sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları…

“Muhteşem ötesiydi…Korkarım ki sen beni seneler sonra televizyona kilitleyeceksin.Son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerden biri olacak. Yıllar sonra ilk defa TRT1′ izledim. İzlerken müthiş bir duygu karmaşası içerisinde kalıyorsunuz. Merakla gelecek haftayı bekliyoruz.”

Kırmızı Oda'dan sonra Masumlar Apartmanı da izleyicileri derinden sarstı 7

TRT1’in böyle etkili bir diziyi ekrana getirmesi yeni sezonda farklı konseptleri aynı ekranda buluşturması izleyiciler açısından çok önemli alternatifler oluyor.

Önceki hafta tv8’de başlayan Kırmızı Oda’nın ardından Masumlar Apartmanı dizisi ile birlikte Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaşanmış gerçek hikayelerinden esinlenilerek oluşturulan dizilerin izleyicilerde çok olumlu dönüşler yarattığını bir kez daha görmüş olduk.

Doğduğu Ev Kaderindir isimli tv8 dizisinin de yine yazarın kitabınden esinlenilerek hazırlandığını ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayandığını hatırlatalım.