Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Kumru’su Aslıhan Gürbüz birine öyle kızmış ki instagram’da fena payladı!

Kırmızı Oda’nın Kumru’su Aslıhan Gürbüz birine öyle kızmış ki instagram’da fena payladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler isimli dizinin ardından iki yıldır ekranda yoktu. Gürbüz, iki hafta önce Kumru karakteriyle Kırmızı Oda dizisine katılarak izleyiciyi de hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Oyuncu, uzun aranın ardından bu kez bambaşka bir hikaye ile ekranda.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği, danışanlarından bazı kişilerin ilginç, sarsıcı hayat hikayelerini yansıttığı kitabından alıntılanan Kırmızı Oda dizisi, sezonun da dikkat çeken projelerinden.

Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri de aynı ismin kitaplarından diziye uyarlanıyor. Aslıhan Gürbüz de gerçek bir karakter olan Kumru’yu oynuyor.

Toplumda pek çok benzerine rastladığımız Kumru gibi kadınların ortak dertlerine, acılarına Kırmızı Oda dizisi ile dikkat çekilmeye çalışılırken, Aslıhan Gürbüz de konuk oyuncu olarak ekranda yine oyunculuğuyla beğeni topluyor.

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz birine öyle kızmış ki instagram'da fena payladı! 8

Şu sıralar oynadığı Kumru ile gündemde olan Gürbüz’ün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise büyük dikkat çekti.

Oyuncu, instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımda, bir kişiye olan sitemini dillendirmekte. Duruma hayli sinirlendiği anlaşılan Gürbüz, telefon beklediği kişinin bir türlü aramamasına kızıyor. İşle ilgili olan bu kişinin, Gürbüz’ün meşgul olduğunu söyleyip telefonuna dönmemesine karşın aynı anda da sosyal medyada paylaşımlar yapıp durması, oyuncuyu adeta çıldırtmış!

Aslıhan Gürbüz de sosyal medyadan açmış ağzını yummuş gözünü! Gürbüz’ün paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz birine öyle kızmış ki instagram'da fena payladı! 9