Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ 3 farklı proje ile gümbür gümbür geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ 3 farklı proje ile gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Dizer ile evliliğinde 4. yılı geride bırakan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, birlikte Çanakkale’ye gittiklerini ve 4. yıldönümlerini kutladıklarını söyledi. Oyuncu, çok keyif aldıklarını ve mutlu olduklarını ifade etti.

TV100’e konuşan oyuncu Tatlıtuğ, “Sık sık vakit bulduğumuz zaman doğaya kaçan bir çiftiz” diyerek doğa tatillerini çok sevdiğine değindi.

Dijital dizi projesi için birkaç ay önce görüşme yaptığını ama sonrasında başka gelişmeler olduğunu anlatan Tatlıtuğ, yakın zaman için 3 farklı projesi olduğunu anlattı. Tiyatro, dijital platforma dizi ve sinema filmi olmak üzere ünlü oyuncu 2020 yılında 3 farklı işte yer alacak.

Tatlıtuğ, röportajda şu açıklamalarda bulundu: “Tiyatro yine gönlümde var, gönlümde yatıyor.Ama şu dönem içerisinde tiyatro haricinde. dijital platforma bir dizi yapmak üzere anlaşma kısmındayız.Neredeyse anlaşmak üzereyiz diyeyim. Bu sene artık dizi yapayım istiyorum. Çok büyük bir ihtimalle yaza da bir sinema filmim var. O da değişik bir hikaye. Ben böyle değişik şeyler yapmayı çok arzu ettiğim için o hikayeyi de çok beğendim. İçinde olmak istiyorum, bir parçası olmak istiyorum.”

Tatlıtuğ’a Netflix için OGM Pictures’ın sahibi Onur Güvenatam’dan teklif geldiği ve oyuncunun da anlaşmak üzere olduğunun ortaya çıkması, hayranlarını da çok mutlu etti.

Oyuncunun hem tiyatro hem sinema projeleri de bambaşka işler olacağa benziyor ve hayranları da bu gelişmelerden son derece memnun.