Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti dizisi 58. yeni bölümde Alev’e sürpriz bir yardım eli uzanacak!

Kızılcık Şerbeti dizisi 58. yeni bölümde Alev’e sürpriz bir yardım eli uzanacak!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 58. Bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm ile ilgili detaylar şöyle:

Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır.

Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası olarak Kayhan’ı çok rahatsız etmiştir, bu konunun peşini bırakmayacaktır.

Ömer ve Kıvılcım’ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da beraberinde getirecektir. Nilay’ın ısrarlarından vazgeçmemesi sonucunda Giray DNA testi yaptırmaya karar verir.

Umut ve Nursema evliliklerini kurtarmaya çalışmakta, ancak her geçen gün işleri daha da zorlaşmaktadır.

Pembe’yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa kavuşturmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği anda karşısına çıkacaktır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 5 Nisan Cuma saat 20.00’de Show TV’de!