Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın unutamadığı çok özel bir sahne var!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın unutamadığı çok özel bir sahne var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer ile Kıvılcım karakterleri, hikayenin en etkili ve izleyicilerin de en sevdiği isimler arasında bulunuyor. Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisinin başrolünde yer aldığı projede, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun verdiği 5 bölüm yayın durdurma cezasının olumsuz etkileri yaşanıyor. Ancak dizinin mahkemeden alınan yürütmeyi durdurma kararı sonrasında Cuma akşamı yeni bölümünün yayınlanması izleyicileri çok mutlu etti. Ancak yeni bölümde düşen reytingler dikkat çekiciydi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde başarılı performansları ile genç meslektaşlarına örnek olan Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın yaydığı enerji de başarıya çok olumlu katkı yapıyor. İki tecrübeli isim sette de çok iyi anlaşıyor ve rollerini de içselleştiren performansları ile Kızılcık Şerbeti’ne çok önemli katkılar sunuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya'nın unutamadığı çok özel bir sahne var! 8

İki oyuncunun da 23 bölümü geride kalan dizide bir sahneyi hiç unutamadıkları ortaya çıktı. Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin bir otelde yüzleştikleri sahneden bahseden ikili, bu sahnenin hafızalarından çıkmadığını anlattı.

Evrim Alasya, “Bizim Barış ile çektiğimiz bir sahne vardı. Otelde itiraf ettiği sahne bizim için çok uzun ve hatta en uzun sahneydi. Çok uzun ve zor bir sahneydi gerçekten. İkimiz için de karşılıklı güzel bir andı” açıklamasını yaptı.

Barış Kılıç da partnerini övdü ve “Evrim çok iyi bir oyuncu, onunla o sahne çok içeriği de çok güçlü bir sahneydi. Hakikaten çok etkilenerek oynadık. O sahne özel de bir sahneydi” ifadesini kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya'nın unutamadığı çok özel bir sahne var! 9

Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın oyunculuk noktasında sahnelerdeki hallerini görenler, onların uyumlarının ne kadar başarılı olduğunu da fark ediyor. Sette de aslında bu durum bariz bir şekilde belli oluyor.

Evrim Alasya da bu konuya dikkat çekerek, partneri ile uyumlarının ne kadar güzel olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Barış ile aramızdaki oyunculuk alışverişi bize çok haz veriyor. Biz neredeyse, sanki oynamıyoruz gibi birlikteyken. Aramızdaki akış, ben onu da izlediğim zaman öyle güzel, öyle dozunda oynuyor ki, onu izlemekten de keyif alıyorum. O yüzden oynamak da çok keyif veriyor. O bizim aramızdaki büyük bir şans.”

Barış Kılıç dizinin reytinglerini artıran Nursema karakterinin ailesinin isteği ile zorla, sevmediği bir adam ile evlendirildiği sahnenin de önemine işaret etti.

Oyuncu, “Dizinin bütününe baktığımız zaman da Nursema’nın zorla evlendirilme anı da yüreğe dokunan bir sahneydi” şeklinde konuştu.