Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç’tan sonra şimdi de Müjde Uzman’ın popülerliği artıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç’tan sonra şimdi de Müjde Uzman’ın popülerliği artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarına damga vurmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi, AB ve ABC1 gruplarında reytinglerini bugüne kadar en yüksek seviyesine geçtiğimiz Cuma akşamı çıkardı. 21. bölümü yayınlanan dizi 12 ve 13 reytinglere ulaşarak bu iki kategoride de birinciliklerini pekiştirdi. Dizi için yaşanan bu ilgi patlaması Nursema karakterinin yaşadıkları üzerinden gerçekleşti. Ayrıca Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından diziye verilen cezanın da izleyici ilgisini artırdığını söyleyebiliriz.

Ceren Karakoç canlandırdığı Nursema karakteri ile milyonları o kadar çok etkiledi ki, dizinin reytingleri de bu karakter sayesinde adeta katlandı. Bu ilginin nedeni muhafazakar bir ailede yetişen Nursema karakterinin başına gelenlerin, Türkiye’de birçok genç kızın da yaşadığı olaylar olmasıydı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç'tan sonra şimdi de Müjde Uzman'ın popülerliği artıyor! 9

Yani benzer durumlar toplum içinde de zaten var olduğu için hikayede anlatılanlara gösterilen duygusal tepki daha da sert oldu. Bu durum da dizinin reytinglerinde bir patlamaya sebep oldu.

Nursema karakteri üzerinden kadın haklarının ihlal edilmesi gerçekliğini ortaya koyan Kızılcık Şerbeti dizisi senaristleri, bu yolla toplumdaki bir büyük sorunu da konuşulan bir mesele haline getirdi.

Şimdi de yaşlı erkeklerin kendilerinden çok daha küçük olan, belki de kendi kızlarıyla yaşıt kadınlara olan ilgisi dizide bir başka fay hattını daha ortaya çıkartacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç'tan sonra şimdi de Müjde Uzman'ın popülerliği artıyor! 10

Settar Tanrıöğen’in başarıyla canlandırdığı Abdullah karakterinin, Müjde Uzman’ın oynadığı ve çok ilgi çeken Alev ile olan ilişkisi de dizinin bir başka kırılma noktası olacak.

Evli ve çocuklu, belirli bir yaşa gelmiş bir adamın genç bir kadından hoşlanması ve bunu ona açması ile başlayan sürecin nereye gideceği bilinmiyor.

Ancak senaristler bu noktada da toplumdaki bir gerçeklikten yola çıkıyor. Biliniyor ki, birçok benzer örnekler toplum içinde var ve bunlar zaman zaman gazetelerin ve sosyal medyanın gündemine de yansıyor.

İşte Kızılcık Şerbeti dizisi senaristlerinin bu konuyu öne çıkartması Alev karakterinin de dikkatleri fazlasıyla çekmesine yol açacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç'tan sonra şimdi de Müjde Uzman'ın popülerliği artıyor! 11

Nursema ile büyük bir kariyer çıkışı yapan Ceren Karakoç, eğer hikayede bu karakterde olmasaydı, en çok Alev’i canlandırmak istediğini söylemişti.

Çünkü, Alev karakteri dizinin renkli ve bir o kadar da ışıltılı bir karakteri. Genç, güzel ve alımlı bir kadın olan Alev’e Abdullah beyin aşık olması hali dizinin senaryosunun yeni kırılma noktası olacak.

Alev ile Abdullah ilişkisinin gideceği nokta, senaristlere yeni bir heyecan dalgası yaşatsa bile, bu durumun toplumsal anlamda tepkisinin de olacağını öngörmek lazım.