Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir ve Uğur kadın kılığında şaşkına çevirecek!

Kızım 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir ve Uğur kadın kılığında şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

tv8’de Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde Asu karakterini oynayan Selin Şekerci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziden ayrıldığını açıklamıştı.Beren Gözyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun baş rolünde oynadıkları Kızım dizisinde herkesi şoke eden bu ayrılıktan sonra dizide neler yaşanacağı merakla beklenmekte…

tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizinin 17. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Demir ile, Tugay Mercan’ın hayat verdiği Uğur karakterleri yurda yerleştirilen Öykü’yü görmek için kadın kılığına giriyior. 1 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 17. bölümdeki detayları videodan izleyebilirsiniz.

Peki son yayınlanan 16. bölümde neler olmuştu?

Öykü mahkemede annesini seçtikten sonra baba kızın dünyası tepetaklak olur. Öykü’nün neden Asu’yu seçtiği büyük bir soru işareti olarak herkesin zihnini kurcalarken Demir’in tepkisi ne olacaktır?

Zaferini ilan ederek Öykü ile birlikte yaşamaya başlayan Asu için mirasın kontrolünü eline almanın zamanı gelmiştir.

Ne var ki beklenmedik bir sürpriz onu beklemektedir. Cezaevinde Demir’e karşı intikam planları kuran Jilet için artık beklediği gün gelmiştir. Demir Öykü’den ayrılmasının şokunu atlatamadan kendini Cemal ve Jilet’in planının içinde bulur.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen