Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızım 1. bölümde neler oldu, nasıl başladı?

Kızım 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızım 1. bölümde neler oldu, nasıl başladı?

tarafından ker_def

Medyapım imzalı Kızım dizisi, tv8 ekranlarında 19 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu.

Televizyon Gazetesi Analiz

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolündeki dizi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kızım, dizisinin ekranın en başarılı projelerinden birisi olacağı daha ilk bölümden anlaşıldı. Beren Gökyıldız’ın oyunculuğu beğeniyle izlendi. Buğra Gülsoy da Leyla Lydia Tuğutlu da rollerine yakışmıştı.

Hem hikayesiyle hem de başarılı oyuncu kadrosuyla dizinin sınıfı geçtiğini söyleyebiliriz.

Sosyal medyaya düşen en düşündürücü yorum ise şöyleydi: “Hande Erçel, Beren Gökyıldız’dan biraz oyunculuk dersi alması lazım.”

Kızım dizisi 2. bölümü 26 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak. 2. bölümden ilk görüntüler yayınlandı:

1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öykü sekiz yaşında, akıllı bir kızdır ve doğduğundan beri teyzesiyle yaşamaktadır. Teyzesi bir gün onu terk edince Öykü babası Demir’i bulur. Demir hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcıdır. Demir dolandırıcılıktan tutuklanır ama Hakim Demir’i kızına bakması şartıyla salıverir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya bir yandan da büyük bir vurgun yapmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü Demir, dolandıracakları Candan’a ilk bakışta vurulur. Ancak Candan’ın sakin görünen hayatı geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Kimsenin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.