Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 21. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü’nün hali Demir’i adeta yıkıyor!

Kızım 21. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü’nün hali Demir’i adeta yıkıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları Kızım dizisi 21. bölümüyle 1 Mart Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kızım dizisi 21. bölüm fragmanında Öykü’nün rahatsızlığı Demir’i çok etkiliyor. Öykü artık son dönemde yaşadıklarını hatırlamıyor. Öykü, teyzesini istiyor ve babası Demir ile Candan’ı hatırlamıyor.Videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

20. bölümde neler yaşanmıştı?

Öykü, Candan ve Demir’in evlenmesinden sonra hayal ettiği aile ortamına kavuşuyor. Ancak bu arada ortaya çıkan Asu’nun mektubu, durumu bir çıkmaza götürecek! Cemal, Asu’nun mektubunda, Öykü’nün gerçek babasının kendisi olduğu açıklamasıyla çok sarsılıyor.

Durumu Demir’e anlatmaya gidiyor ama tartışıyorlar. Bu arada Demir’in telefonla konuştuğu ve endişeli olduğunu gören Uğur, ne olduğunu soruyor. Demir, “Öykü yokmuş, kayıpmış!” açıklamasını yapıyor.

Öykü’yü bulan Demir, büyük bir şokla karşılaşacak. Öykü’nün hastalığının ilerlediği ve babasını bile tanımadığıı ortaya çıkıyor!

Oyuncular:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen