Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cemal ile Demir’in büyük savaşı!

Kızım Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cemal ile Demir’in büyük savaşı!

tarafından ker_def

Kızım dizisinin 22. yeni .bölümü 8 Mart Cuma günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşmaya devam ediyor. Bir baba-kız hikayesinin anlatıldığı dizinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan gibi oyuncular bulunuyor.

Kızım dizisinin 22. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.Öykü’nün Demir ile birlikte güzel anları mutlu edecek. Ancak Öykü’nün “Demir amca” ifadesi dikkat çekiyor. Candan ise Öykü’nün okul arkadaşlarının velileriyle kavgaya tutuşuyor. Öykü’nün teyzesi yeniden ortaya çıkacak. Cemal ise kızını geri almak için mücadeleye devam ediyor. Videodan yeni bölümden ilk detayları izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 21. bölümünde neler yaşanmıştı?

Demir’in hastalığı nedeniyle hafızasını kaybedip kendisini hatırlayan Öykü’ye eski anılarını canlandırması dikkat çekmişti.

Demir arkadaşı Uğur’un tavsiyesiyle Öykü’nün eski günleri hatırlaması için onu daha önce götürdüğü parka götürüp çadır kuruyor. Hastalığı iyice ilerleyen Öykü ise okulda düşüyor.

Öte yandan Cemal de, okula gelip Öykü’nün montundan saç teli alıyor ev DNA testi yaptırıyor. DNA testi sonuçlarını alan Cemal, Öykü’nün karşısına çıkıyor ve “Ben senin babanım” diyor.

Öykü’nün hafızasını kaybetmesi ve Demir’i hatırlamamasının ardından gelen bu gelişmeyle Cemal, Öykü’nün hayatına yeni bir baba olarak girecek gibi görünüyor.

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen