Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi 3. bölüm 2. fragmanı izle! Demir ile Candan’ın yakınlaşma adımları

Kızım dizisi 3. bölüm 2. fragmanı izle! Demir ile Candan’ın yakınlaşma adımları

tarafından ker_def

Kızım dizisi geçen hafta Cuma günü müthiş bir başarı sergilemişti. İlk bölümü önceki hafta Çarşamba günü ekrana gelince Sen Anlat Karadeniz’in gölgesinde kalan Kızım dizisi, Cuma günü yeni gününde ise çok başarılı sonuç elde etmişti.

Kızım dizisinin 3. bölümü 5 Ekim Cuma günü izleyicilerle tv8 ekranında buluşacak.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Kızım dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

3. bölümde Demir ile Candan’ın Öykü sayesinde yakınlaşma anlarını izleyeceğiz. Demir’in Candan’ın içine düşecekmiş gibi halleri ise böyük ilgi görecek.

KÜNYE

Yapım : Med Yapım

Yapımcı : Fatih Aksoy

Yönetmen : Gökçen Usta

Senaryo : Banu Kiremitçi Bozkurt – Irmak Bahçeci

Uygulayıcı Yapımcı : Suzan Sümeli

GENEL HİKAYE

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir… Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

OYUNCULAR

Demir Göktürk / Buğra Gülsoy

Candan Hoşgör / Leyla Lydia Tuğutlu

Öykü Tekin / Beren Gökyıldız

Cemal Eröz / Serhat Teoman

Uğur Adıgüzel / Tugay Mercan

Sevgi Günay / Sinem Ünsal

Müfide Adıgüzel / Suna Selen