Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinde aniden ortaya çıkan esrarengiz adam kim?

Kızım dizisinde aniden ortaya çıkan esrarengiz adam kim?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TV8 ekranlarında dün akşam başlayan Kızım dizisinin yeni bölümü 26 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

2. bölüm tanıtımı yayınlanan dizinin yeni bir karakteri, dizinin bölüm finalinde ortaya çıktı.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, Cemal isimli kişinin hapisten çıktığı sahneler ekrana geldi.

Cemal’in kim olduğu, Demir veya Öykü ile bir ilgisi olup olmadığı merak konusu.

Dizide Cemal karakterini Serhat Teoman oynuyor. Cemal’in hikayedeki yeri henüz anlaşılamadı ancak gelecek bölümde ortaya çıkması bekleniyor.

Daha önce ‘Bugünün Saraylısı’, ‘Acil Aşk Aranıyor’ ve ‘Anne’de rol alan Serhat Teoman ve küçük oyuncu Beren Gökyıldız için de bir tesadüf yaşanıyor aslında.

Teoman ve Gökyıldız, Anne dizisinde de birlikte oynamıştı.

Kızım dizisinde aniden ortaya çıkan esrarengiz adam kim? 8

Serhat Teoman, Anne dizisinde Komiser Sinan rolündeydi. Beren Gökyıldız’ın adının parladığı dizide ilk kez birlikte oynamışlardı.

Yapımcılığını Medyapım’ın, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği dizi, ilk bölümüyle AB kategorisinin 2. sırasına yükselmeyi başardı. Total’de 4. sırada yer alan Kızım dizisi, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında 2. sıradaydı.

Kızım dizisinde aniden ortaya çıkan esrarengiz adam kim? 9

1. bölümde neler oldu?

Öykü sekiz yaşında, akıllı bir kızdır ve doğduğundan beri teyzesiyle yaşamaktadır. Teyzesi bir gün onu terk edince Öykü babası Demir’i bulur. Demir hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcıdır. Demir dolandırıcılıktan tutuklanır ama Hakim Demir’i kızına bakması şartıyla salıverir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya bir yandan da büyük bir vurgun yapmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü Demir, dolandıracakları Candan’a ilk bakışta vurulur. Ancak Candan’ın sakin görünen hayatı geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Kimsenin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

İşte 2. bölüm tanıtımı: