Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinden sürpriz karar! 31 Mayıs akşamı final yapıyor!

Kızım dizisinden sürpriz karar! 31 Mayıs akşamı final yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinin final yapabileceği konuşulmaktaydı ama izleyici yine de umutluydu!

Fakat 34. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, 31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümle final yapacağı da kesinleşmiş oldu.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları Kızım dizisi, mutlu sonla ekrana veda edecek.

Öykü’nün okulda okuduğu kompozisyondaki sözleriyle kocaman bir aile olduklarını anlattığı yeni bölümde, çifte düğün var.

Uğur, sonunda muradına eriyor. Sevgi’yi babasından isteyen Uğur, zor anlar yaşamıştı. Babası, kızını üzmemesi şartı ile Uğur’a vermişti.

Kızım dizisinden sürpriz karar! 31 Mayıs akşamı final yapıyor! 7

Dizinin son bölümünde Sevgi ve Uğur’un evlendikleri görülürken, aynı zamanda Candan’ın da gelinlik giymesi dikkat çekti.

Kendilerine bir düğün yapamayan Demir ve Candan’ın, Uğur ve Sevgi ile birlikte çifte düğün yaptıkları tanıtımda yer almakta.

Öykü’nün son sözleri ise “Eskiden çok yalnızdım ama şimdi kocaman bir ailem var” oluyor.

Sosyal medyada dizinin final fragmanını gören izleyenler ise hem şaşırdı, hem de tepki verdiler. Dizinin devam edeceğini düşünen izleyenlerin hüsrana uğradıkları yorumlarından da belli olmakta.

Bir izleyici, “Bu gerçek olamaz böyle güzel bir dizi final olamaz, şu an gerçekten ama gerçekten ağlıyorum” sözleriyle pek çok kişinin de duygularına tercüman olmuş.

İşte Kızım 34. bölüm (final) fragmanı: