Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Koronavirüs süreci Ahu Yağtu için büyük ders oldu!

Koronavirüs süreci Ahu Yağtu için büyük ders oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ahu Yağtu, karantina sürecinde neyi özledi, neyi özlemedi? Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, youtube canlı yayına katıldı ve karantina günlerini saymadığını, Mart ayının 15’inden bu yana evinde olduğunu söyledi.

Koronavirüs salgını sürecinde en çok özlediği şeyi anlatan Ahu Yağtu, “Sevdiklerime sarılmayı, sevdiklerimle bir arada olmayı özledim. Normal hayatımızda yaptığımız rutinler artık lükse çevrildi gibi oldu. Sosyalleşemediğimiz için. Bir restorana gidip yemek yemeyi, kahve içmeyi, arkadaşlarımla buluşmayı, sohbet etmeyi. Benimki daha çok insan özlemi ile ilgili, sosyalleşmek ile ilgili” diye konuştu.

Alışveriş yapmayı özlemediğini, insan odaklı bir özlem yaşadığını anlatan Ahu Yağtu, kendisini gurbette gibi hissettiğini söyledi. New York’ta okumaya gittiğini, o dönemde hiç özlemediği insanları bile özlediğini anlatan Ahu Yağtu,benzer bir ruh halinde olduğunu ifade etti.

Görüntülü konuşma ile rahatladığını ama bir teması da istediğini belirtti. Ahu Yağtu. “Allah’tan yanımda Kemal var. Ona sarılıyorum” diye konuştu.

Ahu Yağtu, karantina sürecinde stresi, koşuşturmayı, bir yerlere yetiştirme durumunu özlemediğini dile getirdi. Normal hayat akışına döndükten sonra bazı konulara daha çok dikkat edeceğini ifade eden Ahu Yağtu, bu süreçte psikolojik bir desteğe ihtiyaç duymadığından bahsetti.

Ahu Yağtu, “Bir şekilde dengesini koruyan bir tipim ben. Aşırı uçlara kaymadığım sürece, zihinde çok kalmadığım sürece, beni başka taraflara çekemiyor düşünceler. Buna izin vermemeye çalışıyorum” dedi. Ünlü oyuncu, farklı düşüncelerden etkilenmeye başladığını fark ettiği zaman, kendisini o süreçten çıkardığını ve başka bir şeye odaklandığını anlattı.

Ahu Yağtu, “Benim için dengede kalmak çok önemli. Çok kolay bir hayat yaşamıyoruz hiçbirimiz. Giderek zorlaşıyor ve bizi başka bir yere doğru sürüklüyor gibi bir durum oluyor. Zemin çok kaygan.O kaygan zemine kendimizi kaptırmamak, ikilemlere düşmemek, irademizi de çok fazla kullanmadan idrak ederek yaşamayı hedefliyorum” açıklamasında bulundu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.