Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’den çalışan dizi setleri için ağır yorum!

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe’den çalışan dizi setleri için ağır yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe, 3 sezon süren yapım ile birlikte geniş kitleler tarafından tanındı. Oyuncu, başarılı performansının yanı sıra özel hayatını göz önünde yaşamaması ile de dikkat çekti.

Sen Anlat Karadeniz’in 2019 yılının Kasım ayında final yapmasının ardından ortalarda görünmeyen Ulaş Tuna Astepe, İstanbul Erkek Lisesi mezunlar derneği başkanı ile instagram canlı yayınında buluştu.

Ünlü oyuncu, şu anda sete devam eden arkadaşlarına inanamadığını söyledi. Astepe, “Sete girdiğimde nasıl çalışacağımı düşünmekten ziyade, şu an aklım şeyde yani şu an çalışan nasıl çalışıyor. Daha çözemedim” diye konuştu.

Sistemin insanları çok kötü bir noktaya sürüklediğini vurgulayan ünlü oyuncu, “Sistem öyle bir şey verdi ki bize; ya ekonomi ayakta kalacak ya da toplumdaki bir kısım insan hayatta kalacak. Ya toplum, ya ekonomi diye challenge sundular bize. Çok tuhaf bir şey” açıklamasını yaptı.

Evinde oturup kargodan kıyafet ve kozmetik siparişleri verenleri de eleştiren oyuncu, kendisinin de utana sıkıla bir internet sitesinden alış veriş yaptığını anlattı. Ulaş Tuna Astepe, kargocuların durumunu da değerlendirdi ve şu sözleriyle dikkat çekti:

“Kargodan bir şey söylemek durumunda kaldım. Utana, sıkıla alışverişi yaptım kargocu ile. Bir yanda okuyorum kargocuların dertlerini. Adama da mümkün olduğunca hoş etmeye çalıştım gönlünü. Bana dedi ki, ‘Abi en çok canımızı sıkan en çok taşıdığımız şey kıyafet ve kozmetik. Bu zamanda evinde oturup da internetten elbise söyleyen, takım elbise söyleyen insanlar var. Sıkılıp, alışveriş yapıyor insanlar ama o çocuklar çalışmaya mecbur bırakılmışlar bir şekilde. Bunu hak etmiyoruz bence. Bu sistem kendisini ayakta tutmak için bizi kullanamaz, yapamaz.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: