Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçemiz Umay geri döndü! Nur Fettahoğlu başınızı döndürecek!

Kraliçemiz Umay geri döndü! Nur Fettahoğlu başınızı döndürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisi ekrana dönüş yapıyor… Ancak bir farkla… Artık pazar günleri değil salı akşamları ekrandaki yerini alacak. Dizinin 2. sezondan ilk bölümü ise 17 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor. Özellikle de Nur Fettahoğlu’nun başarıyla hayat verdiği kötü kalple Umay Karay’ın neler yapacağı diziyi sürükleyen en önemli konu başlığı olacak.

Yıldırım karakterine hayat veren Mehmet Aslantuğ da ikinci sezonda devam edecek. 1. sezon finalinde silahlı saldırıda yaralanmıştı Yıldırım bey… Ayrıca Umay da eşi tarafından zehirlenmişti…

2. sezondan ilk görüntüler dizide bir başrol eksilmesinin olmadığını anlatıyor.

Fragmanda Ümran’ın itirafını duyan Umay’ın sonraki hamlesi merak ediliyor. Yayınlanan fragmanda Ümran, en az tetiği çekenler kadar suçlu olduğunu söylüyordu. Peki neden böyle konuştu, izleyiciler merakta…

Berkay Hardal’dan sonra diziye Cem Davran da katıldı. Bakalım bu ikili diziye nasıl katkılar yapacak?

Bir dizi hayranı, “Kraliçe Umay’ı gördüğümüz için çok heyecanlıyız” diye yazdı.

Fettahoğlu’nun bir başka hayranı ise “Umay Karay hala kırmızıyı bırakmamış” diye yazdı.

Hayranları Umay’ı başarıyla canlandıran ünlü oyuncuya birçok iltifatta bulundu.

Diziyi özleyenler 17 Eylül’ü sabırsızlıkla bekliyor.

Nur Fettahoğlu, instagram hesabından 2. sezon fragmanını paylaştı.

İşte o paylaşım:

“O kurşunları yağdıranlar kadar suçluyum ben de…”
#KardeşÇocukları internete özel tanıtımı karşınızda!
Yeni sezon Eylül’de @startv’de başlıyor.

 

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir. Fettahoğlu, 2019 yılında ise Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay karakteriyle ekrana dönüş yaptı.