Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka istekli, Miray Daner’den ses yok!

Kubilay Aka istekli, Miray Daner’den ses yok!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Celasun olarak izlediğimiz Kubilay Aka ile Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışmış ve bir birlerine aşık olmuştu. Çift, o dönemde sette bu aşklarını kimseye duyurmadı.

Kubilay Aka diziden ayrıldıktan sonra ise ilişkileri ortaya çıktı. Ancak 2019 yılının Ağustos ayında çiftin ayrılığı herkesi şaşırttı. Hilal Altınbilek ile Kubilay Aka’nın yakınlaştığı iddiaları sonrasında Miray Daner ilişkiyi bitirmişti.

İkilinin yeniden barıştığı ve aşklarına devam edeceklerine yönelik magazin basınında çıkan haberlere Kubilay Aka’dan yanıt geldi.

Oyuncu, menajeri ile yolları ayıracağını ama bunun Miray Daner ile ilgisinin olmadığını anlattı. Aka, henüz barışmadıklarını da ifade etti.

Oyuncu, “Miray ile barışma durumum yok, henüz. Kendi kendime gelin güvey olmayayım. Miray ile düşman değiliz görsek selamlaşırız, konuşuruz” diye konuştu. Aka’nın ‘henüz’ barışmadıklarını ifade etmesi ise ilişkiye devam etmek istediği ama Miray Daner’in henüz o noktada olmadığı şeklinde algılandı.