Ana sayfa Kim Kimdir? Kurşun dizisinde Bünyamin Ayaz kimdir?

Kurşun dizisinde Bünyamin Ayaz kimdir?

tarafından ker_def

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un izleyici ile buluşmak için gün sayan dizisi “Kurşun”, 1970’lerin İstanbul’unda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca (Engin Altan Düzyatan) ve kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrim’in (Burçin Terzioğlu) yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu’nun kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı “Kurşun”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla 23 Ekim Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Engin Şenkan’ın canlandırdığı Bünyamin Ayaz kimdir?

Bünyamin Ayaz (Engin Şenkan)

Kurşun dizisinde Bünyamin Ayaz kimdir? 7

Çınarlı ağacın sahibi. Yıllar önce İstanbul’da Cellat’ı, şimdi ise bir hikaye.. Gözü kara, kaderi kapkara.

Sokakları, raconu, keskin olmayı Bünyamin öğretti Orhan’a. Orhan büyüdü. Babası gibi oldu. Babasını gördü onun gözlerinde. Bünyamin 30 yıl önce gömdüğü Cellat Bünyamin’i Orhan için çıkardı. Bıraktığı hayata onun için döndü. Nasırlı elleri tam iyileşmişken yeniden nasır tutmaya başladı. Çınarlı ağacın meşhur celladı geri döndü.