Ana sayfa Sinema Kurtlar Vadisi Vatan’ın gişedeki son hali dikkat çekti! Sonuçlar hiç iyi değil!

Kurtlar Vadisi Vatan’ın gişedeki son hali dikkat çekti! Sonuçlar hiç iyi değil!

tarafından zk zk

Bir dönem ekranların fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin yeni filmi Kurtlar Vadisi Vatan, gişede umduğunu bulamadı! Habertürk gazetesinden Mustafa Doğan, filmin gişedeki rakamlarını öncekilerle kıyaslayarak ortaya çıkan çarpıcı sonucu köşesine taşıdı.

İşte o yazı:

“Gözden ırak olan gönülden de ırak olur

Atalarımız hiçbir lafı boşuna söylememiş.

Bir döneme damgasını vuran ‘Kurtlar Vadisi’ zorunlu ekran orucu sonrası ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filmiyle seyirci karşısına çıktı. Gişeden elde edeceği sonuç dizinin akıbeti konusunda da belirleyici bir etken olacağı için heyecanla bekledim ilk üç gün rakamını. Zira, gişeden çıkacak sonuç, Kurtlar’ı ekrana daha çok yaklaştıracak, Pana Film’in sahibi de olan Necati Şaşmaz’ın elini kuvvetlendirecekti.

Ama öyle olmadı. Film, ilk üç günde 233 bin kişi ile Kurtlar Vadisi filmleri arasında en kötü açılış rakamına imza attı. (Kurtlar Vadisi Irak ilk üç günde 1 milyon 99 bin, Kurtlar Vadisi Gladio 270 bin, Kurtlar Vadisi Filistin ise 676 bin kişi tarafından izlenmişti.) 233 bin açılış rakamı, filmin toplamda 1 milyon izleyiciye bile ulaşamayacağı anlamına geliyor…”