Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine Türk sinemasından sürpriz bir usta isim geliyor… Bakın hangi rolü oynayacak?

Kuruluş Osman dizisine Türk sinemasından sürpriz bir usta isim geliyor… Bakın hangi rolü oynayacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 5 sezon devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından devam niteliğinde çekilen Kuruluş Osman dizisi, yeni sezona sürprizlerle geliyor. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı dizinin yeni sezonunda Türk sinemasının usta bir isminin kadroya katılacağı söylentileri yapılmaktaydı.

Ancak henüz bu konuyla ilgili bir netlik yoktu. Sonunda o haber geldi ve uzun süredir Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katılacağı söyleyen Cüneyt Arkın’ın kadroya dahil olduğu haberi yapımcı tarafından duyuruldu. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Cüneyt Arkın ile çekilen bir fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı.

Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklama ile uzun süredir devam eden söylentileri doğruladı. Bozdağ, Arkın ile fotoğrafını paylaşarak bir mesaj yayınladı. Türk sinemasını usta ismi, uzun yıllar dönem filmlerinde rol almış ancak son dönemde inzivaya çekilmişti.

Uzun bir aranın ardından ilerleyen yaşına karşın Arkın’ın yeniden bir yapımda rol alması hayranlarını da mutlu ediyor. Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

“Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoşgeldin Cüneyt Arkın.”

Arkın’ın ‘Tarkan’ karakteriyle yıllarca Bizanslılar’la savaştığı ve Türk sinemasının bir dönemine damgasını vuran filmlerin ardından Kuruluş Osman gibi büyük ve iddialı dönem projesinde kimi oynayacağı da merak konusuydu.

Cüneyt Arkın’ın dizide Aksakallılar’ın lideri olarak yer alacağı da açıklandı.

Kuruluş Osman dizisine Türk sinemasından sürpriz bir usta isim geliyor... Bakın hangi rolü oynayacak? 7