Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin Burçin Hatun’u olarak parlayan Aslıhan Karalar’ın yeni dizisi belli oldu!

Kuruluş Osman dizisinin Burçin Hatun’u olarak parlayan Aslıhan Karalar’ın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay — Genç oyuncu Aslıhan Karalar, kısa sürede ünlenen isimlerden birisi oldu. Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu ilk olarak 2018’de Şahin Tepesi isimli dizide Ezgi karakteri ile kamera karşısına geçmişti.

Kuruluş Osman gibi çok geniş bir kitlenin izlediği atv dizisinde Burçin Hatun karakterini 27 bölüm boyunca sürdürmesi Karalar’ın popüler olmasını da sağladı… Bu dizideki performansı ile de ilgi gören oyuncu, güzelliğiyle de birçok kişiyi kendisine hayran bıraktı.

Aslıhan Karalar, kariyerini Sokağın Çocukları isimli dizideki Kiraz rolü ile devam ettirirken, Adanış Kutsal Kavga isimli filmin de kadrosunda yer aldı. Oyuncunun şimdi de yeni bir dizide başrolde bulunacağı ortaya çıktı.

Tolgahan Sayışman, artık sadece kamera önünde değil, kamera arkasında da bulunacak. Han Medya Yapım şirketini kuran oyuncunun şirketi yeni projeler hazırlıyor.

Kuruluş Osman dizisinin Burçin Hatun'u olarak parlayan Aslıhan Karalar'ın yeni dizisi belli oldu! 7

Bu projelerden birisi de Sınır isimli 2 sezon sürecek olan mini bir dizi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın detaylarını paylaştığı dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı. Müge Uğurlar’ın yönetmenliğini yaptığı dizi bir Japon yapımdan uyarlandı.

Dizinin başrolünde Aslıhan Karalar da yer alıyor. Karalar’ı Beste karakterinde izleyeceksiniz. Diğer başrol oyuncuları da belli oldu. Miray Akay, Nehir rolünü canlandıracak.

Aslıhan Kapanşahin Asiye olarak yer alırken, Yaren’e ise Cansu Sabancı hayat verecek. Sedef Çalışır’ın Defne karakterini canlandıracağı dizide Çağla Boz ise Melis olarak izleyicilerle buluşacak.

Hazırlıkları süren dizinin çekimlerinin Balıkesir, Dursunbey de yapılması bekleniyor. Temmuz ayında da ekip sete çıkacak.