Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka’nın olmaması Survivor’a yaradı!

Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka’nın olmaması Survivor’a yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kalk Gidelim dışında başka dizi olmaması dün akşam Survivor’a yaradı! 28 Mart Cumartesi günü için reytingler belli oldu. Ekranda dizi olarak sadece TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim vardı. Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı ve Hizmetçiler isimli diziler ise bu hafta ekrana gelmedi.

Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisini yayınlamaması en çok da tv8’in işine geldi. Zirvede bulunan Kuzey Yıldızı ve hemen ardından gelen Zümrüdüanka dizilerinin olmaması tüm gruplarda Survivor’ın önünü açtı.

Koronavirüs salgını ile birlikte doğal birinci konumundaki Fox Ana Haber’in ardından tüm kategorilerde ikinci sırada Survivor vardı. AB grubunda Kalk Gidelim 4. olurken, ABC1 grubunda 6. sırada kendisine yer buldu. Totalde ise TRT1 dizisinin ilk 10 program arasında olmaması dikkat çekti.

Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka dizileri bölümleri hazır olmadığı için mi, yoksa yeterli reklam geliri elde edilemediği için mi yayınlanmıyor bu konu merak edilmekte. Hizmetçiler dizisi ise yeni başladı ama talihsiz bir döneme denk geldi. Reytingleri de iyi olmayan Hizmetçiler’in Kanal D tarafından bu ortamda yeniden yayına alınıp alınmayacağı da merakla bekleniyor. Koronavirüs salgını nedeniyle duran dizi setlerinin sektörde bambaşka yeni bir dönemi getirmesi de olası.

İşte 28 Mart Cumartesi günü ilk 10 program listesi:

Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka'nın olmaması Survivor'a yaradı! 7