Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın son dakika hamlesi Zümrüdüanka’yı durduramadı!

Kuzey Yıldızı’nın son dakika hamlesi Zümrüdüanka’yı durduramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin haftalardır devam eden birinciliği dikkat çekiyordu. Diziler arasındaki rekabette Zümrüdüanka hep ikinci sırada yer almıştı. Ancak dün akşam bu durum değişti. Bunun en önemli sebebi de Show TV’nin hatası oldu.

Show TV, Cuma akşamı Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünü yayından kaldırdığını duyurdu ve bu birçok dizi izleyicisi tarafından duyuldu. Ancak kanal Cumartesi öğlen saatlerinde karar değiştererek dizinin yeni bölümünü yayınlayacağını açıkladı. Ancak geç gelen bu açıklamadan birçok izleyicinin haberdar olmaması normaldi. Şayet Kuzey Yıldızı yeni bölümü yayınlanmasaydı, Zümrüdüanka çok önemli bir kazanım elde etmiş olacaktı.

29 Şubat Cumartesi reytinglerinde totalde ilk sırada 9.90 reytingle Kuzey Yıldızı ve ikinci sırada da 8,72 reyting ile Zümrüdüanka dizisi bulunuyor. Ancak AB ve ABC1 gruplarında diziler arası yarışta durum değişti.

AB ve ABC1’de dün akşam 1. sırada Fox Ana Haber bulunuyor.İkinci olarak Zümrüdüanka ve üçüncü durumda da Kuzey Yıldızı dizisini görüyoruz. Sonuç olarak, total dışında Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı’nı geçti ve bu durumun devam etmesi muhtemel. Totalde ise hala Kuzey Yıldızı iyi durumda…

tv8 ekranında yayınlanan Survivor’ın ise artık eskisi kadar dizilere ciddi bir rakip olamadığını da reytingler gösteriyor. İşte 29 Şubat Cumartesi’nin ilk 10 sıradaki programları: