Ana sayfa Dizi İzle Masum 6 Eylül Pazar 168. bölümde Rashi hastanelik oluyor

Masum 6 Eylül Pazar 168. bölümde Rashi hastanelik oluyor

tarafından ker_def

Masum dizisinin 6 Eylül Pazar günü ekrana gelecek olan 168.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin bu bölümünden detaylar ortaya çıktı. Rashi hastanelik oluyor. Haberimizin devamında diğer ayrıntıları bulabilirsiniz.

Masum’da bugün midesi bulanan Rashi hamile olduğunu düşünür. Fakat böbrek taşı düşüren Rashi’nin durumu ağırlaşır. Rashi’yi bekleyen sürpriz ne? Gopi Rashi’nin hamile olduğundan şüphelenir. Bu haber tüm ailede büyük bir sevinçle karşılanır. Kokila Rashi’yi doktora götürür. Fakat doktor Rashi’nin hamile olmadığını söyler.

Gerçekleri öğrenen Rashi yıkılır. Urmila ise hamile yalanını sürdürmesini tembih eder. Rashi’ye alkolle ilaç hazırlayan Urmila kendi kuyusunu kazar. Rashi alkolün etkisiyle tüm gerçekleri ailesine anlatır. Köşeye sıkışan Urmila ne yapacağını şaşırır. Rashi ise bir anda fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Rashi’nin hayatı tehlikede mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel