Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisindeki ayrılık kararının etkileri olacak!

Masumiyet dizisindeki ayrılık kararının etkileri olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Masumiyet dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Hülya Avşar’ın yıllar sonra televizyon dizisinde çalışmanın yorgunluğunu kabul etmesine neden olan faktörlerden birisinin de hikayenin güzelliğinin olması önemli bir detay.

Avşar kızı dizide keyifle çalıştığını ve her şeyin yolunda olduğunu da belirtirken, oğlu İlker Ilgaz karakterine hayat veren Serkay Tütüncü’nün başarılı performansını övmesi de dikkatlerden kaçmadı… Masumiyet, şimdiye kadar 5 bölüm yayınlandı ve derdini de anlatmayı başardı. Özellikle İlayda Alişan’ın Ela karakterindeki performansını da hemen not etmekte yarar var.

İlayda Alişan, kariyerinin en etkileyici performansını Masumiyet dizisinde sergiliyor. 6. bölümden itibaren Deniz Işın’ın da ona eşlik edeceğini ve 3 genç oyuncunun iyi performanslarının diziyi yukarılara taşımakta faydalı olduğunu belirtelim.

Hülya Avşar’ın yanı sıra Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin de varlığı sayesinde Masumiyet her hafta güçlenmeye devam ediyor.

Dizinin 6.yeni bölümü de yine ilginç olaylara sahne olacak. Ela ile İrem arasındaki savaşa dönüşen atışmalar da yeni bölümü hareketlendirecek.

Dizide bir de ayrılık kararı var ki, 8.bölümden itibaren dizide bazı değişimlere neden olabilir. Şimdiye kadar ekipte önemli işlere imza atan projenin kurucu yönetmeni Ömür Atay, ayrılacak. Bu ayrılığın nedeni ise Almanya’da yeni bir film çalışması…

Ömür Atay şimdiye kadar çok iyi bir kurgu ve etkileyici bir sunum ile başarısını sergiledi. Yeni yönetmen ise 8. bölümden itibaren Aytaç Çiçek olacak.

Bu ayrılık kararının dizinin ilerleyen bölümlerine nasıl etkiler yapacağı da dikkat edilecek konulardan birisi olacaktır.

31 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Masumiyet’in 6.bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.