Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’in finali öncesinde setten neşe dolu pozlar yağıyor!

Masumiyet’in finali öncesinde setten neşe dolu pozlar yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Masumiyet dizisinin, reytingleri bekleneni vermeyince 13. bölümde final yapması kararı verildi. Bayram öncesinde dizinin bir süre daha devam edebileceği şeklinde kulis bilgileri medyada yer almıştı ancak gelen son bilgilere göre dizi final yapıyor!

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un yer aldıkları dizi, ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Şiddet gördükten sonra öldü sanılıp sokağa atılan Ela’nın adalet arayışı, dizide ilginç bir sonla noktalanıyor!

Kendisine şiddet gösteren sevgilisi ile Ela’nın final bölümünde evlendikleri yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı. Dizi, kadına şiddet konusunu ekrana taşıyarak önemli bir misyon yüklenmişti ama izleyiciler bu sonla birlikte hayal kırıklığı yaşadıklarını da saklamıyorlar!

Masumiyet’in başrollerinden adeta rol çalan genç oyuncular İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın, kamera arkasında iyi anlaşan bir ekip olduklarını da gözler önüne sermekteler.

İlayda Alişan, dizinin son set günlerinden arkadaşlarıyla pozlarını bol bol instagram sayfasından paylaşmakta. Final öncesi son sahnelerini çeken oyunculardan gelen son paylaşımlardan bazıları aşağıda…

blank

blank

blank