Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu tercihi ile yanlış yapıldı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu tercihi ile yanlış yapıldı!

tarafından ker_def

Kenan İmirzalıoğlu’nun muhteşem bir dönüşle ekrana gelmeye hazırlandığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, sezon başından beri merakla bekleniyor. Uzun zamandır hazırlıkları devam eden dizideki bir takım aksilikler nedeniyle aslında Ocak ayında başlaması beklenen dizi, gecikmeli de olsa ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İmirzalıoğlu’nun başrolü kiminle paylaşacağı da uzun süredir merak konusuydu. Dizinin yönetmeninin değişmesi ve çekilen bölümlerin beğenilmemesi nedeniyle baştan başlayan çekimler nedeniyle Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ekrana gelmesi de uzun sürdü. Ancak beklenen fragman sonunda geldi ve Kenan İmirzalıoğlu, dönem kostümleriyle ilk kez fragmanda görüldü. Dizide kimlerin oynadığı, tarihin hangi dönemlerinin ele alınacağı ve dizi ile ilgili bazı ayrıntılar ise merak konusu olmaya devam ediyor. Haberin devamında, dizi ile ilgili tüm ayrıntıları bulacaksınız.

Kanal D’de ekrana gelecek ve başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Büşra Develi’nin rol alacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin fragmanında yayın tarihi kesin olarak belirtilmedi. Kanal D’nin resmi sitesinde de konuyla ilgili bir açıklama yer almıyor ancak bir kaç hafta içinde dizinin ekrana gelmesi bekleniyor.