Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsür, Beren Saat’in gölgesinde kaldı!

Mehmet Günsür, Beren Saat’in gölgesinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atiye’de Beren Saat’in uzun yıllar sonra setlere dönüşünün gölgesinde kalan Mehmet Günsür, aslında yapımda çok dikkat çeken bir performansa imza attı. Dizinin fragmanlarında bile Günsür’ün oyunculuk kalitesi hemen kendini belli ediyordu.27 Aralık’ta Netflix’te gösterilecek olan Atiye dizisinin galası yapıldı.

Beren Saat’in yıllar sonra yeniden setlere dönmesi nedeniyle gözlerin üzerinde olduğu gecede Mehmet Günsür de hemen yanı başındaydı.

“Kendimizi çok güvende hissettik. Netflix çok büyük bir kurum ve onun verdiği rahatlık gerçekten çok önemli” diye konuşan Günsür, ekibin kalitesine de vurgu yaptı.

Mehmet Günsür, Beren Saat'in gölgesinde kaldı! 7

Dizide Erhan olarak izleyeceğiniz ünlü oyuncu, “Bütün oyuncularla beraber çalışmak harikaydı. Çok iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Biz yaptığımız şeyi çok sevdik” diyerek Atiye dizisine içinin sindiğini gösterdi.

Onur Güvenatam’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Nuran Evren Şit yazdı. Şengül Boybaş’ın kaleminden çıkan “Dünyanın Uyanışı” isimli kitaptan uyarlanan Atiye dizisi senaryosu ile de çok dikkat çekecek.