Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisinde bir sahne yüzünden 1 ay çile çekti!

Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisinde bir sahne yüzünden 1 ay çile çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Çarpışma dizisinde Cemre karakteriyle izlediğimiz ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Onedio youtube kanalının konuğu oldu.

Hayranlarının kendisi ile ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, dobra birisi olduğunu, her şeyi pat-küt hemen söylediğini ve hiç çekinmediğini anlattı. Pamuk, bu huyunu sevdiğini ve sevmeyenlerin de olduğunu bildiğini belirtti.

Hataylı olan ünlü oyuncu, şehrin yemeklerini yapmayı bildiğini ve çok severek de yaptığını ancak çok fazla yememeye gayret ettiğini anlattı. Pamuk, “Ben yemediğim için yedirmeyi seviyorum.Arkadaşlarım da çok iyi bilir” dedi.

Flemenkçe, Türkçe, İngilizce ve biraz Almanca ve biraz da Fransızca bildiğini anlatan oyuncu İtalyanca ve İspanyolca dillerini özellikle öğrenmek istediğini söyledi.

İnsana, hayvana, doğaya yani her türlü şiddete karşı organizasyonların içinde yer aldığını ve bu noktada eğitimin, bilinçlenmenin önemli olduğunu belirtti.

Hep taktığı kırmızı kolyesi ile ilgili sorunun bir anlamı olup olmadığı da soruldu. Melisa Aslı Pamuk, “Evet var, bu birler taşı. Koç burcunun taşı, bayağıdır takıyorum. Burcum ile alakalı. Çakraları açıyormuş ben de takıyorum” dedi.

Çarpışma dizisinde Kerem’i canlandıran Alperen Duymaz ile birlikte çektikleri ve en sevdiği sahne soruldu. Pamuk, “En sevdiğim sahne ilk karakolda karşılaştığımız sahneydi. Aramızda çatışma olan sahne iyi, eğlenceli sahneydi” dedi.

Çarpışma dizisinde, yani kışın ortasında yapılan çekimlerde mini etek ile motosiklete binmek durumunda kalan oyuncu, daha sonra zorluklar yaşadığını anlattı. Pamuk, “Üşüttüm, bir ay kendime gelemedim. Değdi mi, değdi evet” diye konuştu.

Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisinde bir sahne yüzünden 1 ay çile çekti! 7

Sakin birisi olduğunu, eğlenceli yanlarının da olduğunu ve yakınlarının bildiğini anlatan Melisa Aslı Pamuk, uyumlu ve melek gibi birisi olduğunu imalı şekilde söyledi.

Game Of Thrones’in en sevdiği dizi olduğunu anlatan Melisa Aslı Pamuk, ilk filmini 13 yaşında çektiğini ve oyunculuğu çok sevdiğini ancak daha sonra mankenlikle devam ettiğini anlattı.

Türkiye güzellik yarışmasından sonra 1,5 yıl Türkçe eğitimi aldığını ve sonrasında oyunculuğa adım attığını ifade etti.

İkinci ismi olan Aslı diye seslendiklerinde hiç duymadığını ve sanki kendi ismi gibi değilmiş gibi geldiğini söyleyen oyuncu, kendisini Pamuk diye hitap edilmesinden hoşlanıyormuş.

Instagram’da neden selfilerinde kötü çıktığı ve pek de paylaşmadığı yönünde bir soru alan Melisa Aslı Pamuk, “Çünkü ben selfie çekemiyorum. Gerçekten yapamıyorum bunu.Uzaktan fotoğrafları, gözlüklü fotoğrafları çektiriyorum. Kendim çekince olmuyor yani, güzel görünmediğim fotoğrafları paylaşıyorum. Böyle bir kusurum var, yapamıyorum. Storylerde de selfi paylaşmıyorum” açıklamasını yaptı.

Vücudunda kusurları olduğunu ve barıştığını dile getiren Pamuk, hayranlarının sorunlarına samimi yanıtlarıyla dikkat çekti.

Videodan Pamuk’un açıklamalarını izleyebilirsiniz.