Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu gerçeğini ilk kez açıkladı!

Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu gerçeğini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alef dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başrolde yer alan isimlerden birisi de Melisa Sözen. İlk 3 bölümde az sahnesi bulunan oyuncu, Yaşar karakterini canlandırıyor. İslam tarihi doktoru rolüyle Alef’te bulunan Melisa Sözen, hikayeyi çok sevdiğini söyledi.

Sözen, “Oyuncusunun, yönetmenin, senaryonun birbirini beslediği polisi seven izleyici açısından doyurucu ve sürükleyici bir hikaye” diye konuştu. Yönetmen Emin Alper ile hep çalışmak istediğini anlatan Melisa Sözen, yönetmenine çok güvendiğini belirtti. Kenan İmirzalıoğlu’nu uzun yıllardır tanıdığını ancak ilk kez birlikte çalıştıklarını belirtti.

Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu gerçeğini ilk kez açıkladı! 7

İmirzalıoğlu için “Yaptığı işe saygı duyan, birlikte çalıştığı oyunculara son derece yardımcı olan bir oyuncu” diyen Melisa Sözen, ayrıca çok da komik bulduğunu anlattı.

Melisa Sözen, “Çok eğlenceli bir kişilik.Beklemezsiniz aslında o kadar sert görünen, uzun boylu,iri yarı bir adam.Ama aslında doğalında çok komik bir adam” şeklinde konuştu.

Alef dizisinin bir parçası olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Melisa Sözen’in açıklamalarını videoda izleyebilirsiniz.