Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat hakkındaki kriz iddiasını ti’ye aldı!

Mert Fırat hakkındaki kriz iddiasını ti’ye aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kilit isimli polisiye filme başlayan Mert Fırat’ın yönetmen Adil Oğuz Valizade ile anlaşamadığı ve projeden gönderildiği iddiası TV100 internet sitesindeki haber ile gündeme gelmişti.

Yapımcı firma Dark Town Pictures adına Arif Valizade’den dün yapılan açıklamada bu iddia yalanlanmıştı.

Mert Fırat da kameralara hakkındaki bu iddia ile ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz Erdoğan için düzenlenen doğum günü partisine eşi İdil Fırat ile birlikte katılan oyuncu, mekan çıkışında şu açıklamayı yaptı:

“Ben yokken belki tartışılmış olabilir. Çünkü ben yoktum.Yok yok, öyle bir şey yok. Biz zaten sete ara vermiştik.2 gün önce geldim Altın Portakal’dan biliyorsunuz.Jürideydim ve 1 hafta boyunca jüride olacağımı bütün set biliyordu. O yüzden de durmuştu.Gerekli açıklamayı zaten yapımcılar yapmışlar. Onları zor durumda bırakmamak için benim bir şey söylemem doğru olmaz. Bir sıkıntı yok aslında. Bizle ilgili bir tartışmamız çıkmadı. Bir şey olmadı. Gerekli açıklamayı yapmışlar zaten…”

Videodan Uçankuş TV’deki açıklamayı izleyebilirsiniz:

Yapılan açıklama şöyle:

Yapımcılığını üstlendiğimiz “Kilit” filmiyle ilgili olarak; 4 Kasım 2019 itibarıyla basında, filmimizin başrol oyuncularından Mert Fırat ile yollarımızın ayrıldığı yönünde çıkan haberler asılsızdır. Mert Fırat; tüm kamuoyunca bilindiği ve daha önceden planlandığı üzere, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması Jürisi Üyesi görevini üstlendiği için bir hafta süreyle Antalya’da bulunmuştur ve bu süre zarfında da filmimizin setine doğal olarak ara verilmiştir.

Saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız…

Arif Valizade
Dark Town Pictures