Ana sayfa Güncel Haberler Mert Fırat’ın karantina günlerinde kadınları sevindiren önerisi!

Mert Fırat’ın karantina günlerinde kadınları sevindiren önerisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, “Ev işlerini paylaşan erkeklerin yanındayız” sloganı ile bir mesaj yayınladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu,koronavirüs salgınından korunmak için “Evde Kal Türkiye, Birlikte Yeneceğiz” etiketleri eşliğindi bir mesaj yayınladı.

Video mesajında erkeklere seslenen oyuncu, evde kalınan bu günlerde kadınların yüklerini paylaşmanın önemine işaret etti. Ünlü oyuncunun eşi İdil Fırat’ın da emojilerle destek verdiği yanıtı ilgi görürken, kadın takipçilerin bu videoyu bir hayli beğendiği ve desteklediği de görüldü.

“Çok keyifli bir konuşma. Ne güzel desteğiniz ne güzel anlatmışsınız” diye yorum bırakan takipçiler, erkeklerin evdeki işlere yardımcı olmasından mutlu olacaklarını ifade ettiler.

İşte Mert Fırat’ın konuşması ve paylaştığı video:

“Ülkemiz uzun bir seferberliğe hazır. Bu dönemde zamanımızın en büyük kısmını işimizden, maçtan, sokaktan uzakta evimizde geçireceğiz. Günlerce eşimizle, çocuklarımızla, evdekilerle aynı mekanda birlikte olacağız. Çocuklarımız evde uzaktan eğitim görecek.Bazılarımızın evinde şimdiden daha da özen göstermesi gereken yaşlılarımız da var üstelik. Gelin bu zor zamanları bir fırsata çevirelim.

Ev işlerini, çocukların ve yaşlıların bakımını, alışverişin yükünü paylaşalım. Bilmediğimiz ev işlerinin nasıl yapılacağını öğrenelim mesela. Uzaktan eğitim gören çocuklarımıza artık daha yakından ilgi gösterelim. Kadın ile erkek arasında en temel eşitsizliklerden birisi olan ev işlerini eşit paylaşmaya özen gösterelim. Göreceksiniz. karantina çok daha rahat geçecek. Ev işlerini paylaşan erkeklerin yanındayız.”