Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz yine sporda, Miray Daner çok özel pozuyla kapakta, Tuvana Türkay Londra sokaklarında!

Merve Oflaz yine sporda, Miray Daner çok özel pozuyla kapakta, Tuvana Türkay Londra sokaklarında!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Diziler ve sinema filmleriyle dikkat çeken üç ünlü kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir bakalım. İlk sırada Arka Sokaklar dizisinde Bahar isimli polis memurunu oynayan Merve Oflaz var. Oflaz’ın tam bir spor aşığı olduğunu bilmeyen yok artık. Adeta adrenalin bağımlısı olan oyuncu, yazın denizde, kışın karada sporu bırakmıyor.

Oyuncunun yine yürüyüşe çıktığı bu sabahki hali, takipçilerini gülümsetti. Çünkü üzerine giydiği tişört ile vermek istediği mesajı veriyordu. Tişörtünde “Sabah insanı değilim” yazan Oflaz, “Başlık açık” diyerek de durumu anlatmaya çalışmış.

Sabah yürüyüşüne çıkmış ama çok da istekli değil anlaşılan oyuncu. Merve Oflaz’ın son dönemde havalar soğuyunca kapalı ortamda spor yapmaya başladığı ve pilates yaptığı paylaşımlarında görülmüştü. Havanın güneşli olması ile bu kez yürüyüş yapmaya karar verdiği ama sabah erken saatte spordan da çok hoşlanmadığı mesajından anlaşıldı.

caption is clear ????

Merve Oflaz yine sporda, Miray Daner çok özel pozuyla kapakta, Tuvana Türkay Londra sokaklarında! 9

Genç kuşağın başarılı ve popüler isimlerinden birisi olan Miray Daner, şu sıralar ekranlarda yok ama BluTV için çekilen Saygı dizisinde oynadı. Nejat İşler ve Boran Kuzum ile kamera karşısına geçen oyuncu, bu kez farklı imajı ile dikkat çekti.

Miray Daner, zaman zaman dergilere röportaj veriyor ve moda çekimlerinde yer alıyor. Oyuncunun yine bir başka dergiye kapak olduğu görülüyor son paylaşımında.

Daner, çekimde emek veren herkese teşekkür ediyor. Verdiği pozla da dikkat çekiyor oyuncu ve hayranlarının beğenisini alıyor instagramdan…

Bu keyifli çekim için @retouchmagist ekibine çok teşekkür ederim✨

Merve Oflaz yine sporda, Miray Daner çok özel pozuyla kapakta, Tuvana Türkay Londra sokaklarında! 10

En son Yasak Elma dizisinde rol alan Tuvana Türkay, tüm yaz boyunca uzun bir tatil yapmıştı. Bol bol plajdan pozlar paylaşan Türkay, şu sıralar başka bir projesinin de olmaması nedeniyle kendisini seyahate vermiş görünüyor.

Oyuncunun Londra sokaklarında çekilmiş fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz…

⚓️

Merve Oflaz yine sporda, Miray Daner çok özel pozuyla kapakta, Tuvana Türkay Londra sokaklarında! 11