Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli gerçeği herkesin suratına tokat gibi çarpıyor!

Meryem Uzerli gerçeği herkesin suratına tokat gibi çarpıyor!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, Meryem Uzerli gerçeğini yazdı… Hürrem karakteriyle dizi dünyasında büyük ilgi gören, ünü yurt dışına yayılan Meryem Uzerli, hep kendisi gibi oldu ve bunu saklamadı… Samimiyeti ile kalpleri de kazandı… Şendir, Meryem Uzerli’nin ülkeden ayrılabileceğini belirtiyor, ama başarılı oyuncunun bu iddiayı yalanladığını belirtip yazıdaki diğer detayları dikkatinize sunuyoruz:

Türkiye’den bir Meryem Uzerli geçti

Nasıl parladı bir anda Hürrem rolüyle… Sonra nasıl soktu ‘tükenmişlik sendromu’ sözünü hayatımıza… Bu ülkeden bir Meryem Uzerli geçti, üzerine dair söylenmesi gerekenler var.

Yürekli bir kadın Uzerli; çocuğunu tek başına doğuracak, büyütecek kadar yürekli… Açık sözlü bir kadın, “Çocuğum olmasa, bu kadar çok çalışmazdım” diyecek kadar samimi. Akıllı bir kadın, uzakta olduğu dönemde sadece sosyal medyayı kullanarak binlerce kez haber oldu.

Sonra Türkiye’ye döndü ‘Gecenin Kraliçesi’ diye sayfalar dolusu reklam verildi, hatta bir de belgeselini yapıp yayınladı NTV. Dizi tutmadı, hızla yayından kalktı, “Meryem’in reytingi kalmadı galiba” lafları başladı. Bir dizi iyi değilse, ne kadar tanıtırsanız tanıtın, bir işe yaramaz. Hatta beklenti yükseldiği için seyirci daha da zor beğenir.

‘Kurt Seyit ve Şura’, ‘Al Yazmalım’ ve ‘Hürrem’ gibi işler de, o yüzden batmıştı aslında. Meryem Uzerli piyasada tutunmaya çalışan, ‘Benim reytingim var’ diyen biri olmadı, sadece önüne baktı.

Milletin yüzüğü, takısı, çantası ve arabasıyla değer bulmaya çalıştığı bir dünyada o, Berlin metrosundan neşeli seyahat görselleri paylaştı. Şimdi Türkiye’deki villasını kapatmış, gidiyor diyorlar. Belki de gitmek onun için daha iyi olacak. Sonuçta ‘mış’ gibi yapanların, sahte asalet arayanların oldukça fazla olduğu bir dünyada kalması için bir sebep yok…