Ana sayfa Dizi Haberleri Milli futbolcu Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, ilk oyunculuk deneyimi için TRT1 dizisinde!

Milli futbolcu Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, ilk oyunculuk deneyimi için TRT1 dizisinde!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yeni sezonda da devam edecek olan Seksenler dizisine yeni bir oyuncunun katıldığı ortaya çıktı. Yapımcı Birol Güven ile anlaşma sağlayan kişi, bir dönem çok konuşulan Zeynep Demirel…

2009 yılında Belçika Güzeli seçilerek gündeme gelen Zeynep Demirel, daha sonra katıldığı Miss Universe yarışmasında ise 15. olmuştu… 9 Temmuz 1989 İstanbul doğumlu olan Demirel, 2010 yılında milli futbolcu Volkan Demirel ile evlenmişti. Çiftin 2014 yılında Yade isimli kızları dünyaya gelmişti.

Zeynep Demirel, Seksenler dizisinin kadrosunda nasıl bir karakterde yer alacak, henüz duyurulmadı. Ancak ilk oyunculuk deneyimi yaşayacağı biliniyor. Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında yaptı.

Milli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, ilk oyunculuk deneyimi için TRT1 dizisinde! 8

Oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlanan Zeynep Demirel, Seksenler dizisini yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında üstad oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Yaz sezonunda izleyicilerle buluşacak olan Seksenler dizisinin senarist ve yapımcısı Birol Güven, yenilenerek yollarına devam ettikleri mesajını verdi.

Güven, Zeynep’in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi.

Milli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, ilk oyunculuk deneyimi için TRT1 dizisinde! 9