Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı? Kubilay Aka hakkında aşk gerçeği!

Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı? Kubilay Aka hakkında aşk gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Vatanım Sensin dizisinin setinde tanışan, aşklarını kimseye duyurmadan, diziye zarar vermemek için gizlice yaşayan Miray Daner ve Kubilay Aka 2,5 yılılk ilişkilerine Ağustos ayının başında nokta koymuştu.

Sebep ise Kubilay Aka’nın Daner’i Hilal Altınbilek ile aldatması olarak medyaya yansıdı. Ancak ikilinin sadece bir kafede birlikte fotoğrafları çıkmış,onun dışında da aşk yaşadıklarına yönelik herhangi bir olay olmamıştı.

Hilal Altınbilek’e Bir Zamanlar Çukurova dizisinde özel hayat yasağı geldiği ve ilişkinin de bu yüzden başlamadan bittiği şeklinde yorumlar da yapılmıştı.

Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı? Kubilay Aka hakkında aşk gerçeği! 8

Geçtiğimiz haftalarda ise Bade İşçil ile Aşk 101 dizisinde tanıştıktan sonra arkadaşlıklarını ilerleten Kubilay Aka için yeni iddialar ortaya atılmıştı. İşçil, sadece arkadaş olduklarını aralarında bir ilişki yaşanmadığını belirterek bu iddiaya da nokta koymuştu.

Yeni iddia ise Kubilay Aka ile Miray Daner’in barıştığı yönünde…

Miray Daner ile Kubilay Aka barıştı mı? Kubilay Aka hakkında aşk gerçeği! 9

Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında ikilinin yeniden barıştığı ve ilişkilerine de kaldıkları yerden devam ettiği şeklinde bir iddia ortaya atıldı.

Daner’in Aka’nın evine girerken görüntülendiği iddiası da dikkat çekti.