Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner’de inanılmaz değişimi fark ettiniz mi?

Miray Daner’de inanılmaz değişimi fark ettiniz mi?

tarafından ker_def
Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri ile harikalar yaratan isimlerden birisi de Miray Daner idi.

Dizide üvey kardeşi Ali Kemal’i canlandıran Kubilay Aka ile sette tanışan ve yakınlaşan çift, çekimler sırasında aşklarını gizlemeyi başarmıştı.

Dizi ile gündemde kalmak için uzun süre ilişkilerini gizledikleri itirafında bulunan çift, şimdilerde ise el ele sokakta dolaşmakta sıkıntı görmüyor.

Daner’in magazincilerle karşılaştığı bir akşam gezmesindeki halleri ise dikkatleri güzel oyuncunun üzerine çekti.

Bir Litre Gözyaşı dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Daner, rolü için ciddi bir diyete girdi.

Posta Gazetesi’nden Eylem İpek Şafak’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kubilay Aka ile görüntülenen Miray Daner’in hayli kilo verdiği dikkatimden kaçmadı.

Miray Daner'de inanılmaz değişimi fark ettiniz mi? 7

Ünlü oyuncu, sıkı diyet yaparak 12 kilo vermiş. Ortalama iki aylık sürede fazla kilolarından kurtulan Daner’in bu kadar kilo vermesinin sebebi yeni sezonda yer alacağı projeymiş.

Genç oyuncu, Kanal D’de yayınlanacak “Bir Litre Gözyaşı” isimli dizide yer alacak. Daner, projede Mert Yazıcıoğlu ile başrolü paylaşacak.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi konusu ve oyuncuları:

Bir Litre Gözyaşı dizisinde omurilik felci geçirmiş genç bir kızın her türlü zorluğa rağmen hayata nasıl sıkı sıkı tutunduğunu izleyeceğiz. Dram yönü çok kuvvetli olan dizi de Miray Daner Omurilik Felci bir kıza hayat verecek.

Bir Litre Gözyaşı Oyuncuları
Miray Daner
15 Ocak 1999’da İstanbul’da dünyaya gelen Miray Daner 19 yaşındadır. Miray Daner tTürk dizi ve sinema oyuncusu. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Miray Daner ilk olarak Metin Akpınar’ın torununu oynadı. Medcezir dizisinde Bere karakterine hayat veren Miray Daner çok büyük beğeni topladı ve yapımcıların gözdesi oldu. Son olarak ise Vatanım Sensin dizisinde yer alan Miray Daner hayat verdiği Hilal karakteri ile ülkenin en sevilen kadın başrolleri arasında yer aldı. Yurt dışında da tanınan Miray Daner Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yer almıştır.

Mert Yazıcıoğlu ‬⁩(Bir Litre Gözyaşı Mahir)
1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu‬⁩ 25 yaşındadır. Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinden olan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ Karagül dizisinde hayat verdiği Baran karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır. Mert Yazıcıoğlu 25 yaşındadır ve İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme fakültesi öğrencisidir. Son olarak “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu‬⁩ bu dizide Fırat karakterine hayat vermiştir.

Ekin Koç
21 Haziran 1992’de Antalya’da doğan Ekin Koç 26 yaşındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Ekin Koç oyunculuk eğitimini ise Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyuncu Vahide Perçin‘den almıştır ve onun yardımı ile yeteneğini göstermiştir. Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile sektöre ciddi bir giriş yapan Ekin Koç dha sonra Benim Adım Gültepe dizisinde önemli bir karkter olan Seyfi’ye hayat vermiş ve çok beğenilmiştir. Ekin Koç’un en önemli rolü ise tabi ki 2015 de Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde hayat verdiği I. Ahmed rolüdür. Son olarak Star Tv dizsi Hayat Sırlarında rol almış ama dizi tutmamıştır.

Tolga Tekin (Bir Litre Gözyaşı(Muzo)
Tolga Tekin 19 Mart 1973 de Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Tolga Tekin 19 Mart 1973 de Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Paramparça dizisinde Özkan karakterine hayat vererek tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl da Barbaros Hayreddin Paşa rolüne hayat vermiştir.

Cihna’ın babadı; Figen’in kocasıdır. Cihan’ın her geçen gün daha çok erimesine artık dayanamamaktadır. En çok da elinden bir şey gelmemesi ona koymaktadır.

Sanem Çelik (Bir Litre Gözyaşı(Figen)
1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sanem Çelik 43 yaşındadır. Aslen Baleci olan Sanem Çelik İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümü mezunudur. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen’in öğrencisidir. Bir çok dizi ve filmde yer almasına rağmen en çok 2004 ve 2006 yıllarında yayınlanan Aliye dizisinde canlandırdığı Aliye karakteri ile tanındı. Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almıştır.

Figen Cihan’ın annesidir. Cihan’ın mücadele ettiği amansız mücadelede onun en büyük yardımcıdır. Muzo’nun da eşidir.